Print deze pagina Bookmark and Share

Activiteiten in categorie Voettochten en reizen

Hieronder vind je alle aankomende activiteiten voor deze categorie.

Voettocht Stroncone - Assisi (Italië)
15 - 27 april 2024
In het voorjaar van 2024 kun je weer met de Franciscaanse Beweging op stap door Umbrië. We lopen van Stroncone, via het Rietidal naar Assisi. Onderweg komen we langs diverse prachtige kleine kloosters die allemaal een rol hebben gespeeld in het leven van Franciscus van Assisi.
lees meer...
Pinkstervoettocht Franciscaanse Beweging
17-20 mei 2024
De Pinkstervoettocht van de Franciscaanse Beweging kent een lange traditie. In 1970 vond de eerste meerdaagse wandeltocht plaats. De Pinkstervoettocht van 2024, van vrijdagavond 17 mei tot en met maandagmiddag 20 mei, wordt de 54e!
De Pinkstervoettocht is een weekend van wandelen, bezinning en verdieping. We beginnen de dag met een viering en sluiten 's avonds af met diverse workshops. Tussendoor is er gelegenheid tot ontspanning en ontmoeting.
lees meer...
Pelgrimeren naar Assisi
6 - 20 juli 2024
Een jarenlange traditie gaat verder. De tweejaarlijkse franciscaanse tocht naar Assisi met TAU Vlaanderen dompelt je 14 zomerse dagen onder in een intense ervaring.
lees meer...
Gezinsvakantie in de voetsporen van Franciscus van Assisi
16 t/m 28 juli 2024
TAU Vlaanderen trekt opnieuw in de zomer van 2023 met gezinnen naar Assisi. Twee weken zuurstof ophalen, samen leven, samen zijn, herbronnen, bezinnen, genieten van natuur en cultuur, op weg met het Zonnelied van Franciscus. Dat zijn de ingrediënten die je kan verwachten op deze gezinspelgrimstocht.
lees meer...
Voettocht Elisabethpad - van Eisenach naar Marburg (Duitsland)
18 t/m 31 augustus 2024
Ter gelegenheid van het 8e eeuwfeest van Elisabeth van Thüringen werd in 2007 tussen Eisenach en Marburg een pelgrimspad geopend. Dit pad lopen wij in augustus.
lees meer...
Fresco kunstreis
15 t/m 21 september 2024
Ga mee met Mattie Jeukens die je rondleidt in Umbrie en Toscane en bekijk veel prachtige fresco's.
lees meer...