Print deze pagina Bookmark and Share

Recent toegevoegde activiteiten

Hieronder zie je de 5 meest recent toegevoegde activiteiten.

Wandelen met Franciscus: Bedum
zondag 11 juli 2021

Op zondag 11 juli organiseert de Franciscaanse Beweging een bezinnende wandeltocht door Bedum. Ook in 2021 staan verhalen centraal bij de Franciscaanse Beweging. Door een verhaal te vertellen kunnen we ons inleven in de personages en gebeurtenissen en nemen we een kijkje in een andere, voor ons misschien wel onbekende wereld.

lees meer...
Elisabethpad - van Eisenach naar Marburg
22 augustus t/m 4 september 2021

Ter gelegenheid van het 8e eeuwfeest van Elisabeth van Thüringen werd in het jaar 2007 tussen Eisenach en Marburg een pelgrimspad geopend. In 2020 stond deze voettocht op de planning van de Franciscaanse Beweging, helaas kon deze vanwege corona geen doorgang vinden. In 2021 hopen we de voettocht alsnog te kunnen lopen.

lees meer...
Open kloostertuin ('s-Hertogenbosch)
10 juli, 14 augustus, 11 september en 9 oktober 2021

Van mei tot en met oktober zullen we de Kloostertuin van Stadsklooster San Damiano op de tweede zaterdagmiddag van de maand openstellen voor belangstellenden.

lees meer...
Wandelen met Franciscus: Zuster Dood
Overasseltse en Hatertse Vennen bij Nijmegen

Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Zuster Dood.

lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Wind
Vanuit Valkenswaard

Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder wind.

lees meer...