Print deze pagina Bookmark and Share

Recent toegevoegde activiteiten

Hieronder zie je de 5 meest recent toegevoegde activiteiten.

Kloosterweekend met thema Werk bij de broeders franciscanen in Megen
11 - 13 november 2022

Tijdens een thema-kloosterweekend, voor hen die al bekender zijn met het leven van Franciscus, verblijf je in een franciscaans klooster en leef je mee op het ritme van de broeders of zusters.

lees meer...
Franciscaanse Stille Retraite bij de zusters Trappistinnen in Brecht(België)
7 - 13 november 2022

Een Franciscaanse Stille Retraite (FSR) is bedoeld voor mensen die verlangen naar stilte en naar contact met de Bron van hun leven.

lees meer...
Stille retraite bij de Benedictijnen in Doetinchem
17 - 23 oktober 2022

Een Franciscaanse Stille Retraite (FSR) is bedoeld voor mensen die verlangen naar stilte en naar contact met de Bron van hun leven.

lees meer...
Bezinnende kloostertuinwandeling in 's-Hertogenbosch
zaterdag 15 oktober 2022

In de natuur vinden veel mensen rust of ontspanning. Maar de natuur kan ook een bron van wijsheid voor ons zijn. Tijdens deze middag onderzoeken we die wijsheid vanuit de franciscaanse spiritualiteit. Franciscus van Assisi zag alle schepselen - de mens, de dieren, de bomen en planten, de natuurverschijnselen, de aarde en de aardse elementen - als gelijkwaardig aan elkaar en noemde alle schepselen zijn broeders en zusters.

lees meer...
Kloosterweekend: themaweekend 'zoeken naar God' bij de broeders franciscanen in Megen
21 - 23 oktober 2022

Tijdens een thema-kloosterweekend, voor hen die al bekender zijn met het leven van Franciscus, verblijf je in een franciscaans klooster en leef je mee op het ritme van de broeders of zusters. Tussen de gebeden en maaltijden door verdiep je je verder in het leven van Franciscus en Clara van Assisi. Tijdens het weekend van 21-23 oktober staat het thema 'zoeken naar God' centraal.

lees meer...