Print deze pagina Bookmark and Share

Recent toegevoegde activiteiten

Hieronder zie je de 5 meest recent toegevoegde activiteiten.

Wandelen met Franciscus: Zuster Dood
Overasseltse en Hatertse Vennen bij Nijmegen

Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Zuster Dood.

lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Wind
Vanuit Valkenswaard

Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder wind.

lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Zon
Vanuit Nieuwe Niedorp

Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder zon.

lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Vuur
Langs Geleen en Sweikhuizen

Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder vuur.

lees meer...
De Spiegeltent van de Franciscaanse Beweging
-

De Franciscaanse Beweging zet dit jaar een virtuele Spiegeltent op, een tent waarin cultuur en ontmoetingen plaatsvinden. Iedere maand staat het verhaal en het thema van Franciscaans Maandblad centraal.

lees meer...