Print deze pagina Bookmark and Share

Activiteiten in regio Buitenland

Hieronder vind je alle aankomende activiteiten in de door jou geselecteerde regio.

Voettocht Elisabethpad van Eisenach naar Marburg (Duitsland)
21 augustus - 3 september 2022
Ter gelegenheid van het 8e eeuwfeest van Elisabeth van Thüringen werd in 2007 tussen Eisenach en Marburg een pelgrimspad geopend. Dit pelgrimspad lopen we met elkaar.
lees meer...
Met het Franciscaans Jongeren Werk naar Meerseldreef
zondag 28 augustus
Op zondag 28 augustus organiseert het Franciscaans Jongerenwerk vanuit Stadsklooster San Damiano in 's-Hertogenbosch een inspirerende dag voor jongeren (16-30 jaar) waarbij we na de mis een dag naar het belevingscentrum in het Kapucijnenklooster in Meerseldreef (Vlaanderen) gaan.
lees meer...
Voettocht La Verna - Assisi
2-16 september 2022
Pelgrimeren met de Franciscaanse Beweging is onderweg zijn met gelijkgestemden. Je krijgt tijdens het lopen de kans even los te komen van je dagelijkste beslommeringen. Je loopt door het gebied waar Franciscus van Assisi zelf ook doorheen liep en komt op plaatsen waar hij zelf ook vaak kwam. Zo ervaar je zijn inspiratie op locatie. In september maken we een voettocht van La Verna naar Assisi.
lees meer...
Bezinningsreis naar Assisi
28 september t/m 5 oktober 2022
De Franciscaanse Beweging organiseert ook dit jaar weer een bezinningsreis naar Assisi. Bezoek de plaatsen waar Franciscus is geweest.
lees meer...
Franciscaanse Stille Retraite bij de zusters Trappistinnen in Brecht(België)
7 - 13 november 2022
Een Franciscaanse Stille Retraite (FSR) is bedoeld voor mensen die verlangen naar stilte en naar contact met de Bron van hun leven.
lees meer...
VIA TAU een franciscaans vormingsprogramma
In het najaar van 2020 is TAU gestart met een digitaal én een intensief leertraject voor vrijwilligers én voor al wie zich geraakt weet door de franciscaanse spiritualiteit.
lees meer...