Print deze pagina Bookmark and Share

Activiteiten in regio Buitenland

Hieronder vind je alle aankomende activiteiten in de door jou geselecteerde regio.

Kloosterreis Noord-Italië
6 - 12 juni 2022
Ga mee op reis naar Noord-Italië, naar franciscaans klooster Monte Mesma, en geniet een week lang van wandelen in de ochtend, studeren in de middag, mediteren tijdens de liturgische diensten van de broeders en ontspannen in de avonduren.
lees meer...
Franciscaans congres over vertrouwen (online)
23 en 24 juni 2022
Het Franciscaans Studiecentrum en het Franciscan Institute in de VS organiseren een online, Engelstalig en gratis toegankelijk congres over vertrouwen.
lees meer...
Voettocht Elisabethpad van Eisenach naar Marburg (Duitsland)
21 augustus - 3 september 2022
Ter gelegenheid van het 8e eeuwfeest van Elisabeth van Thüringen werd in 2007 tussen Eisenach en Marburg een pelgrimspad geopend. Dit pelgrimspad lopen we met elkaar.
lees meer...
Voettocht La Verna - Assisi
2-16 september 2022
Pelgrimeren met de Franciscaanse Beweging is onderweg zijn met gelijkgestemden. Je krijgt tijdens het lopen de kans even los te komen van je dagelijkste beslommeringen. Je loopt door het gebied waar Franciscus van Assisi zelf ook doorheen liep en komt op plaatsen waar hij zelf ook vaak kwam. Zo ervaar je zijn inspiratie op locatie. In september maken we een voettocht van La Verna naar Assisi.
lees meer...
Bezinningsreis naar Assisi
28 september t/m 5 oktober 2022
De Franciscaanse Beweging organiseert ook dit jaar weer een bezinningsreis naar Assisi. Bezoek de plaatsen waar Franciscus is geweest.
lees meer...
VIA TAU een franciscaans vormingsprogramma
In het najaar van 2020 is TAU gestart met een digitaal én een intensief leertraject voor vrijwilligers én voor al wie zich geraakt weet door de franciscaanse spiritualiteit.
lees meer...