Print deze pagina Bookmark and Share

Activiteiten in regio Zuid

Hieronder vind je alle aankomende activiteiten in de door jou geselecteerde regio.

Lunchbijeenkomsten bij de Franciscaanse Beweging (online via Zoom)
Eerste woensdag van de maand van 12.30-13.15 uur
Bij de Franciscaanse Beweging kun je iedere eerste woensdag van de maand zin aan je lunch geven. Deze lunchbijeenkomst is tijdelijk digitaal.
lees meer...
Open kloostertuin ('s-Hertogenbosch)
10 juli, 14 augustus, 11 september en 9 oktober 2021
Van mei tot en met oktober zullen we de Kloostertuin van Stadsklooster San Damiano op de tweede zaterdagmiddag van de maand openstellen voor belangstellenden.
lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Wind
Vanuit Valkenswaard
Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder wind.
lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Vuur
Langs Geleen en Sweikhuizen
Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder vuur.
lees meer...
De Spiegeltent van de Franciscaanse Beweging
-
De Franciscaanse Beweging zet dit jaar een virtuele Spiegeltent op, een tent waarin cultuur en ontmoetingen plaatsvinden. Iedere maand staat het verhaal en het thema van Franciscaans Maandblad centraal.
lees meer...