Print deze pagina Bookmark and Share

Activiteiten in categorie Voettochten en reizen

Hieronder vind je alle aankomende activiteiten voor deze categorie.

Zomerwandeling door de duinen bij Bergen
zaterdag 13 augustus 2022
Op zaterdag 13 augustus organiseert de custodie Noord-Holland Noord een zomerwandeling door de duinen van ruim 11 kilometer.
lees meer...
Kijk uit en zie!
zaterdag 13 augustus 2022, vanaf 14 uur in Delft
Een wandeling langs vijf staties. Met het thema dat vaak voorkomt in de geschriften van Clara, zien, kijken en spiegelen.
lees meer...
Wandelen met Franciscus in Heiloo
zondag 14 augustus 2022
Op 14 augustus organiseert de Franciscaanse Beweging een wandeling in Heiloo van circa 13 kilometer.
lees meer...
Voettocht Elisabethpad van Eisenach naar Marburg (Duitsland)
21 augustus - 3 september 2022
Ter gelegenheid van het 8e eeuwfeest van Elisabeth van Th├╝ringen werd in 2007 tussen Eisenach en Marburg een pelgrimspad geopend. Dit pelgrimspad lopen we met elkaar.
lees meer...
Voettocht La Verna - Assisi
2-16 september 2022
Pelgrimeren met de Franciscaanse Beweging is onderweg zijn met gelijkgestemden. Je krijgt tijdens het lopen de kans even los te komen van je dagelijkste beslommeringen. Je loopt door het gebied waar Franciscus van Assisi zelf ook doorheen liep en komt op plaatsen waar hij zelf ook vaak kwam. Zo ervaar je zijn inspiratie op locatie. In september maken we een voettocht van La Verna naar Assisi.
lees meer...
Bezinningsreis naar Assisi
28 september t/m 5 oktober 2022
De Franciscaanse Beweging organiseert ook dit jaar weer een bezinningsreis naar Assisi. Bezoek de plaatsen waar Franciscus is geweest.
lees meer...
Franciscaans wandelweekend Bergen aan Zee
7 - 9 oktober 2022
Van 7-9 oktober organiseert de Franciscaanse Beweging een wandelweekend in Bergen aan Zee. Onderweg kun je genieten van de vergezichten of van wat zich voor je ogen aandient. Al wandelend kun je afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en ontstaat er ruimte voor ontmoeting en vreugdevolle ervaringen. Elke stap brengt iets nieuws.
lees meer...
Bezinnende kloostertuinwandeling in 's-Hertogenbosch
zaterdag 15 oktober 2022
In de natuur vinden veel mensen rust of ontspanning. Maar de natuur kan ook een bron van wijsheid voor ons zijn. Tijdens deze middag onderzoeken we die wijsheid vanuit de franciscaanse spiritualiteit. Franciscus van Assisi zag alle schepselen - de mens, de dieren, de bomen en planten, de natuurverschijnselen, de aarde en de aardse elementen - als gelijkwaardig aan elkaar en noemde alle schepselen zijn broeders en zusters.
lees meer...