Print deze pagina Bookmark and Share

Activiteiten in categorie Voettochten en reizen

Hieronder vind je alle aankomende activiteiten voor deze categorie.

Een lopend verhaal
19 november 2021
Elke maand wordt een wandeling gemaakt door het Bossche Broek in 's-Hertogenbosch en luisteren we naar franciscaanse verhalen.
lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Zon
Vanuit Nieuwe Niedorp
Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, zijn er wandelingen gemaakt rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder zon.
lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Wind
Vanuit Valkenswaard
Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder wind.
lees meer...
Wandelen met Franciscus: Broeder Vuur
Langs Geleen en Sweikhuizen
Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Broeder vuur.
lees meer...
Wandelen met Franciscus: Zuster Water
Vanuit Hattem
Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, zijn er wandelingen gemaakt rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Zuster Water.
lees meer...
Wandelen met Franciscus: Zuster Dood
Overasseltse en Hatertse Vennen bij Nijmegen
Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, publiceren we wandelingen rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Zuster Dood.
lees meer...
Wandelen met Franciscus: Moeder Aarde
Rond Heerlen
Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, zijn er wandelingen gemaakt rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Moeder Aarde.
lees meer...
Wandelen met Franciscus: Zuster Maan
Vanuit Bennekom
Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, zijn er wandelingen gemaakt rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Zuster Maan
lees meer...
Wandelen met Franciscus: Vrede
Rond 's-Hertogenbosch
Nu reizen door het land voor gezamenlijke franciscaanse wandelingen wordt afgeraden, zijn er wandelingen gemaakt rond de strofes van het Zonnelied om op eigen gelegenheid mee aan de slag te gaan. In de reeks Zonneliedwandelingen is dit de wandeling die hoort bij Vrede.
lees meer...
Elisabethvoettocht (virtueel)
Ter gelegenheid van het 8e eeuwfeest van Elisabeth van Thüringen werd in het jaar 2007 tussen Eisenach en Marburg een pelgrimspad geopend. De Franciscaanse Beweging biedt deze voettocht virtueel aan.
lees meer...