Print deze pagina Bookmark and Share

Bezinningsdagen: Loslaten in vertrouwen


10 - 13 november 2022 in Huijbergen

Deelname aan deze bezinningsdagen staat open voor iedereen die belangstelling heeft voor, of geraakt is door de spiritualiteit van Franciscus en Clara van Assisi. Specifieke ‘kennis’ omtrent Franciscus en/of zijn geschriften is niet noodzakelijk, wel gaan we ervan uit dat u op enigerlei wijze al eens eerder in aanraking bent gekomen met de Franciscaanse spiritualiteit.

De laatste jaren in het leven van Franciscus waren niet gemakkelijk voor hem. De orde groeide snel, er ontstond verschil van inzicht over de te volgen koers en het ongenoegen over zijn leiderschap groeide. Franciscus was geen organisator maar een inspirator. Loslaten, en dan nog wel in vertrouwen, hoe ging dat bij Franciscus? Aan de hand van zijn geschriften en de verhalen van zijn biografen gaan we kennis maken met zijn groeiproces naar overgave. De rustige bosrijke omgeving, en de met zorg bereide vegetarische maaltijden van De Huijberg ondersteunen ons hierin.

De kosten voor dit lange weekend, alles inbegrepen, bedraagt € 150,00 per persoon. Aan dit weekend kunnen maximaal 12 personen deelnemen. We gaan ervan uit dat u voor dit meerdaagse programma bereid bent de dan geldende gezondheidsvoorschriften in acht te nemen.

De begeleiding wordt verzorgd door Franck Ploum en br. Bram. Voor aanmelding kunt u contact opnemen met post@dehuijberg.nl en voor inhoudelijke informatie met bram@abcfh.nl.

Locatie:
Broederhuis Sint Marie,
Boomstraat 7
4635 CX Huijbergen 
T 0164 – 642 -650