Print deze pagina Bookmark and Share

Stille retraite in Oosterbeek/Arnhem


14-20 oktober 2024

Je hebt elke dag een gesprek met een eigen begeleider en je neemt deel aan een dagelijkse themaviering waarin bijbelteksten en teksten van Franciscus en Clara doorklinken. De retraite vindt plaats in een klooster of in een franciscaanse leefgemeenschap en je beweegt mee in het kloosterritme van gebedstijden en (eucharistie)vieringen.

Je kunt alleen deelnemen als je je voor de hele week inschrijft. Kun je pas later komen of moet je eerder weg, kijk dan of een andere retraite je beter past.

Het is belangrijk je goed te informeren over wat de retraite inhoudt. Daar kun je meer over te weten komen op de website van de Franciscaanse Stille Retraites: www.stilleretraites.nl. Enkele ervaringen en indrukken van andere retraitanten kunnen je een idee geven hoe een retraite kan werken. Op de site kun je meer te weten komen over de opzet van een retraite, de begeleiders en de verschillen tussen de locaties.

Datum/tijd
14-20 oktober 2024

Locatie:
Abdij Koningsoord, Johannahoeveweg 79, 6816 VG Arnhem

Kosten:
– € 600,- (A-tarief, is kostendekkend)
– € 500,- (B-tarief voor een bruto-inkomen tussen €1400,- en €1.616,- per maand)
– € 400,- (C-tarief voor een bruto-inkomen tot €1400,- p.m.).
Bij alle bedragen is het inschrijfgeld van €50,- inbegrepen. De eerste aanbetaling is €200.

Gelieve zelf de dekbedhoes, onder-/of hoeslaken, sloop en handdoeken mee te brengen.

Aanmelden en informatie
Vragen over de stille retraites kun je mailen naar infostilleretraites@gmail.com.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Na de aanmelding neemt het team van de stille retraites contact op via e-mail. Je ontvangt spoedig een betaalverzoek om binnen een week een aanbetaling van €200,- te doen inclusief de €50,- inschrijfgeld. Vier weken vóór het begin van de retraite ontvang je een factuur voor het resterende bedrag.