Print deze pagina Bookmark and Share

Recent toegevoegde activiteiten

Hieronder zie je de 5 meest recent toegevoegde activiteiten.

Franciscaans wandelweekend in Vijlen
31 augustus - 2 september 2018

De Franciscaanse Beweging organiseert een wandelweekend in Vijlen in Zuid-Limburg.

lees meer...
Op bezoek bij de Franciscanessen van Oirschot
woensdag 27 juni 2018, 14-17 uur

Ieder jaar is de Franciscaanse Beweging te gast bij een orde of congregatie uit de franciscaanse familie die zich verbonden weet met deze oude traditie. Een dag voor ontmoeting en kennismaking met het leven en de spiritualiteit van de ander. De Franciscaanse Beweging is dit jaar te gast bij de zusters Franciscanessen in Oirschot.

lees meer...
Kloosterweekend
diverse data in 2018; eerstvolgende datum: 15-17 juni 2018

Vanaf 1 juli 2018 biedt de Franciscaanse Beweging kloosterweekenden aan. Tijdens die weekenden verblijf je in een franciscaans klooster en leef je mee op het ritme van de broeders en zusters. Tussen de gebeden en maaltijden door maak je kennis met, of verdiep je je verder in het leven van Franciscus en Clara van Assisi.

lees meer...
Tweedaagse retraite over 'Laudato Si'
24-26 augustus 2018 in Helvoirt

Een tweedaagse retraite over 'Laudato Si', de Lofzang van de schepping.Wat roept bij jou verwondering, dankbaarheid op? Hoe beïnvloeden dit soort emoties de manier waarop je in het leven staat? Maar ook: Wat belemmert ons om de weg van zorg voor de schepping te gaan? Herkennen we de destructieve krachten ook in onszelf?

lees meer...
Wandelen met Franciscus in Nieuwe Niedorp
zondag 17 juni 2018

De Franciscaanse Beweging organiseert al vele jaren wandelingen in het hele land. Wandelen met gelijkgestemden rond een bepaald thema geeft een gevoel van verbroedering en rust. Uit veel wandelingen zijn blijvende vriendschappen ontstaan.

lees meer...